Welk tafelzeil is sterk?

Tafelzeilen zijn er in heel veel soorten. ‘Vroeger’ was er maar een kleine keuze als het ging om tafelbekleding. Een tafelkleed met rode ruitjes zag je vooral. Misschien kun je het zelf nog wel herinneren van je opa of oma. Tegenwoordig is dat wel anders! Van flamingo’s tot jungle sfeer en van stippen tot gekleurde bloemen, van betonlook tot marmerlook en van houtprint tot gekleurde hartjes, het is allemaal verkrijgbaar! Bij Hiptafelzeil vind je honderden hippe tafelzeilen! En naast al deze populaire trendy tafelzeilen, is ook nog steeds het tafelzeil met rode ruitjes verkrijgbaar, want ruitjesprint, dat is een blijvende trend als het gaat om tafelzeil!

Levensduur tafelzeil
Een tafelzeil heeft vaak een lange levensduur. Je kunt er jarenlang met veel plezier gebruik van maken. Omdat tafelzeilen tegenwoordig in veel leuke prints verkrijgbaar zijn, is het echter wel zo dat men sneller voor een nieuw printje kiest. In de verschillende seizoenen van het jaar zijn de wensen voor een tafelkleed vaak anders, in de winter kiest men graag voor warme en donkere tinten terwijl we in de zomer graag voor frisse prints kiezen met lichtere kleuren. Omdat een tafelzeil in aanschaf niet erg duur is, is het ook leuk om af en toe eens een nieuw printje op tafel te leggen!

Wanneer je een tafelzeil ‘normaal’ in gebruik neemt, en het tafelzeil niet te veel met zonlicht en scherpe voorwerpen in aanraking komt, kan een tafelzeil zeker wel 5 jaar mee gaan! Onderhoud is niet nodig. Zorg er na gebruik voor dat het afgenomen wordt met een nat doekje, zodat je het schoon weer opbergt. Op deze manier kun je een hele lange tijd van het mooie tafelzeil genieten.

Het sterkste tafelzeil
Heb je een huishouden met kinderen, huisdieren en wordt een tafelzeil veel en intensief gebruikt? Dan ben je wellicht opzoek naar een tafelzeil wat erg sterk is. De tafelzeilen van Hiptafelzeil zijn over het algemeen erg sterk. De vinyle tafelkleedjes voor buiten zijn vaak wat gevoeliger voor scherpe voorwerpen. Ook kunnen sommige tafelzeilen slijten op de hoekjes wanneer deze opgevouwen worden. Van Mexicaans tafelzeil is bekend dat deze erg sterk zijn en ook zeker tegen een stootje kunnen. Mexicaans tafelzeil wordt ook gebruikt om tassen van te maken zoals fietstassen, luiertassen en schoudertassen. Deze tassen zijn erg stevig.