Waarom je voor een elektrische fiets moet gaan.

Het maakt niet uit of je in een dorp of stad woont, de elektrische fiets zie je overal. Of het nou in de ochtend haastende ouders zijn met een bakfiets die de kinderen naar school brengen of een student die onderweg is naar zijn les. Ze beginnen steeds populairder te worden voor jong en oud. Dit heeft te maken met de vele voordelen die een elektrische fiets met zich mee brengt.

Wat doet een elektrische fiets?

Een elektrische fiets geeft je ondersteuning tijdens het fietsen. Het ligt aan de stand, de fiets en waar de motor zit hoe deze ondersteuning zal zijn. Wat wel zeker is, is dat je veel sneller gaat op een elektrische fiets, zonder er meer moeite voor te hoeven doen. Je kan dus bepaalde afstanden in kortere tijd bereiken dan voorheen en minder moe en bezweet aankomen.

Beter voor de natuur

Nederland is een fietsland, door weer en wind gaan we naar school maar zodra we de leeftijd bereiken dat we een auto mogen besturen en niet meer naar school hoeven maar naar werk, nemen we veel sneller de auto in plaats van de fiets. Dit is niet alleen slecht voor onze lichaam en geest maar ook voor de natuur. Door in plaats van de auto, de (elektrische) fiets te nemen, stoot je veel minder CO2 uit. Natuurlijk begrijpen we dat een kantoor vaak verder weg van huis is dan een school maar daarom zeggen wij fiets elektrisch! Je zal er niks van merken.

Geen file en parkeerkosten

Nederland is niet alleen een fietsland maar ook een file land. Elk jaar stijgt het aantal files en hoelang we er in staan. Zodra je de auto vaker zal laten staan en daar in plaats van de elektrische fiets zal nemen, zal je al snel merken dat dit je veel geld bespaard in parkeerkosten en benzine. Je bent sneller op je locatie en houdt dus ook meer tijd over.

Keuze maken

Als je inderdaad al bent overgehaald om een elektrische fiets aan te schaffen maar dat je door de bomen het bos niet meer ziet, is het misschien handig om te weten wat de beste amslod fiets is. Er is namelijk een mega aanbod aan elektrische fietsen. Hierbij kan je denken aan stadsfietsen, bakfietsen, vouwfietsen en speed fietsen. Hierbij heb je dan ook nog een keuze in waar je de motor wilt hebben, voorwielmotor, middenmotor of liever de achterwielmotor. Je kan het zo gek niet verzinnen en ze hebben het.

Natuurlijk is het belangrijk om Amslod klanten ervaringen te lezen en een proefrit te rijden. Doe dit bij elke speciaalzaak die je bezoekt of eventueel in gedachten hebt. Laat je goed adviseren en stel eventuele vragen. Een elektrische fiets is niet goedkoop het zou zonde zijn als je de verkeerde aanschaft.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *