Verschillende soorten klompen

Er zijn vele verschillende soorten klompen. Van klompen voor in de tuin tot en met veiligheidsklompen. Laatstgenoemde hebben bijvoorbeeld bepaalde certificeringen behaald voor het garanderen van veiligheid voor de voet, zoals een stalen neus en dergelijke. Daardoor zijn ze ideaal voor bijvoorbeeld mensen die heel vaak buiten zijn voor hun werk. In de agrarische sector is dit dan ook een veel geziene klomp. Tuinklompen zijn meer voor de hobbyisten. Ze zijn gemakkelijk aan- en uittrekken, voelen zacht aan en zijn daarmee perfect voor kleine klusjes in de tuin. En naast deze type klompen zijn er nog veel meer! Graag leggen wij daar meer over uit zodat je hierna precies weet welke klompen je nodig hebt.

Klompen voor werk

Zoals aangegeven zijn veiligheidsklompen erg populair, bijvoorbeeld in de agrarische sector. Dit kunnen ook wel werkklompen genoemd worden. Ook die hebben vaak de wat hardere materialen waardoor het meer bescherming biedt. Overigens dient het leer van de klompen dan wel goed onderhouden te worden, om te voorkomen dat deze erg lelijk worden en beschadigd raken. Wanneer je ze invet met wat leercreme dan is het al gauw goed!

Kinderen

Ook voor de kinderen zijn er speciale klompen, extra klein gemaakt voor een uitstekend gevoel bij het passen. Deze hebben wij in onze webshop in verschillende kleuren, waaronder rood en blauw. Vind je dit te saai? Kijk dan eens rond in de webwinkel voor opvallende, mooie decoraties op de klompen.

Al onze klompen zijn gemaakt van topkwaliteit materialen! Van de houten klompen t/m het schoeisel van leer, alles voor een uitstekend levensduur en een scherpe prijs. Benieuwd naar al onze klompen? Kijk dan eens rond in de webshop om te kijken naar de klompen van populaire merken zoals Euro-Dan. En dat alles tegen snelle levertijden voor lage prijzen. Bekijk de webshop voor meer informatie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *