Unieke decoratie voor in je tuin

Is de tuin bij jouw woning al helemaal klaar voor de komende zomermaanden? Het kan leuk zijn om je tuin van meer sfeer te voorzien, door bijvoorbeeld voor nieuwe lampen aan je buitenmuur te kiezen. Ook het gebruik van een vuurkorf op het terras helpt je de sfeer te verbeteren! Daarbij biedt een vuurkorf het voordeel, dat je tot later op de avond buiten kunt blijven zitten. Een vuurkorf geeft immers ook veel warmte af! In droge periodes kun je in een bos bij je woning op zoek gaan naar droog hout. Zo hoef je dit niet steeds te kopen! Ook kun je snoeiafval gebruiken om de vuurkorf te vullen.

Muurstickers op de schutting bevestigen

Vaak vormt de schutting een wat kaal element in de tuin. De tuin gezelliger maken is dan ook relatief eenvoudig, door de schutting van wat meer kleur te voorzien. Een van de mogelijkheden die je hierbij hebt, is het gebruik van muurstickers. Je kunt hierbij bijvoorbeeld voor een sticker in de vorm van een vlinder kiezen, voor een sticker met een leuke tekst, enzovoorts. Het is zelfs mogelijk om je eigen stickers te ontwerpen! Muurstickers kopen doe je heel eenvoudig op internet. Je vindt hier verschillende aanbieders van deze muurstickers.

Tip: je kunt deze muurstickers ook binnen je woning gebruiken om muren te decoreren.

Zorg voor potten met vrolijke plantjes

Naast de mogelijkheid om een vuurkorf te gebruiken, lampen op te hangen en muurstickers op de schutting te plakken, kun je bloempotten vullen met vrolijke plantjes. Onder meer viooltjes zijn een ideale plantensoort voor in een bloempot. De viooltjes zullen je terras of veranda direct meer kleur geven. Daarbij blijven viooltjes het normaliter een lange tijd goed doen! Vergelijkbaar met het gebruik van viooltjes in bloempotten, is het gebruik van geraniums.  

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *