Blokhut

Tover je tuinhuis om naar jouw favoriete plek!

Tover je tuinhuis om naar jouw favoriete plek!

Heb je nog ruimte over in je tuin? Tijd om misschien eens na te denken over een tuinhuis! Of misschien heb je er al eentje, maar gebruik je deze nu simpel als extra bergruimte. Je kan alleen veel meer met een tuinhuis! Wie weet brengen wij je met dit artikel op ideeën en wordt het tuinhuisje wel een van je favoriete plekken!

Relaxplek

Heb je kinderen? Of ze nou wat jonger of wat ouder zijn, kids nemen ruimte in beslag en hebben hun eigen plek nodig. Fijn om een plek te hebben waar ze kunnen spelen of waar ze met vrienden kunnen hangen. Ook zal het een fijne plek zijn waar jij misschien met je partner of vrienden lekker wijntjes kan drinken of waar jij je lekker terug kan trekken? Zet er een lekkere bank neer of lekkere zitzakken en hier kan je voortaan wegkruipen met een filmpje, een goed boek of spelletjes!

Sporten

Ben jij een fanatieke sporter of wordt het tijd om eens in beweging te komen? Maak van je tuinhuis een sportplek! Leg gewichten neer, een sportmat of hang een stootzak op, zodat jij de volgende Mohammed Ali wordt! Nu zijn massale sportscholen verleden tijd en heb je geen excuus meer om even lekker jezelf het zweet in te werken!

Tuinhuis als extra werkruimte

Ben je zzp’er? Fijn om een eigen werkplek te hebben dichtbij huis waar je lekker je eigen administratie kan opslaan en alles kan doen wat je wilt! Zet er een mooie bureauset neer, misschien een mooie loungestoel en een bibliotheek? Ook als je geen zzp’er bent, is het fijn als je een werkplek hebt waar je even kan terugtrekken en je dingen op orde kan krijgen. Aan de keukentafel werken waar gegeten, geleerd en gespeeld wordt is ook niet altijd ideaal…

HobbykamerHeb je een hobby die wel een eigen plekje kan gebruiken? Tijd om je tuinhuis om te toveren tot je hobbyhoek. Misschien zet je er wel een timmertafel neer of maak je een naaiplek? Hou je van schilderen? Pak je kans en zet je ezel er neer! Als muzikant is het ook fijn om repeteren niet in huis te hoeven doen! Zorg wel dat je de ruimte isoleert, zodat niet de hele buurt gaat klagen over geluidsoverlast. Voortaan kan jij in je tuinhuisje er lekker op los repeteren!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *