Schipper Ede heeft ze, de steel look kozijnen en schuifpuien!

Met steel look kozijnen of schuifpui geef je je woning of nieuwe aanbouw alle voordelen van grote panelen, veel daglicht en een gevoel van ruimte. Met steel look frames krijg je de industriële iconische look die ook de oude stalen deuren geven. Het tot stand brengen van een naadloze verbinding tussen buiten en binnen werkt als een eigentijds decor dat altijd de tand des tijds zal doorstaan.

Haal buiten naar binnen en binnen naar buiten

De meest aantrekkelijke architectonische ontwerpen van vandaag omvatten sets van deuren en ramen die de muren openen om een naadloze verbinding te vormen tussen het buitenleven en woonruimtes. Het naar binnen halen van het buitenleven is een beslissing die een grote impact kan hebben op het algehele ontwerp van een woning. Hierdoor kan je huis ruimer en groter aanvoelen. Het zorgt er ook voor dat de binnenruimtes overspoeld worden met natuurlijk licht en je een volledig en open uitzicht geven. Maar hoe creëer je een naadloze verbinding tussen buiten en binnen zonder in te boeten aan thermische prestaties, stijl en functie?

Voordelen van steel look kozijnen en schuifpuien

Tegenwoordig bieden stalen of steel look schuifpuien, ontwerpers, aannemers en architecten één oplossing die verschillende uitdagingen oplost die zich voordoen bij het creëren van deze overgang. Steel look aluminium kozijnen hebben eenzelfde unieke voordeel als het gaat om sterkte. Kozijnen gemaakt van steel look kunnen zwaardere lasten dragen dan houten kozijnen. Dit maakt het een perfect alternatief voor grotere glaspartijen. Steel look kozijnen hebben net als echte stalen kozijnen ook smalle zichtlijnen. Waardoor het zicht minder belemmerd wordt en het kozijn minder zichtbaar is. Als je glazen wanden wenst die de ruimte openstellen voor de natuur buiten, overweeg dan het gebruik van steel look aluminium kozijnen.

Schuifpuien die gemaakt zijn van steel look hebben ook het voordeel dat ze ruimte besparen. Met deze deuren krijg je grotere deurruimtes zonder dat ze extra ruimte in beslag nemen. Een schuifpui vraagt geen extra vloerruimte om de deur te openen. Als je kiest voor een schuifpui in plaats van ‘gewone’ deuren, vergroot je onmiddellijk de vierkante meters van je huis.

Afbeelding: pexels.com/nl-nl/foto/ronde-bruine-houten-5-delige-eetset-in-de-kamer-1571463/

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *