Paalmutsen met sierrand

beton

Wilt u uw pilaren, schoorstenen, muren of andere bouwwerken ook beschermen tegen vocht of vuil, ontdek dan de veelzijdige mogelijkheden van bijvoorbeeld vierzijdige paalmutsen met aflopende sierrand. Aangezien er aan de onderkant van deze paalmutsen een waterhol zit, lopen vocht en regen gemakkelijk weg en zal dus niet binnendringen in het metselwerk.

Op deze wijze beschermt u bakstenen/ metselwerk en verlengt de levensduur aanzienlijk. De paalmutsen zijn sierlijk en zorgen voor een nette afronding van metselwerk. Er bestaan diverse opties; u kunt kiezen voor vierzijdige paalmutsen (piramidevormig), platte paalmutsen of bijvoorbeeld een paalmuts met stenen bol. Hier treft u enkele bijzondere voorbeelden.

Alle paalmutsen met of zonder sierrand, met of zonder gat of vierzijdig aflopend, die u tegenkomt op de site zijn gemaakt van  de allerbeste kwaliteit beton en met de grootste zorg voor u gegoten. De betonnen paalmutsen vierzijdig aflopend sierrand zijn duurzaam, milieuvriendelijk en recycleerbaar wat het werken met beton aangenaam, veilig, vriendelijk en voordelig maakt.

Paalmutsen hebben een beschermende functie

De paalmutsen hebben naast een beschermende functie ook nog een sierlijke functie; een afgewerkte gevel, muren of bouwwerken zorgen van een waardevermeerdering van uw woning.

Bekijk snel wat voor u de mogelijkheden zijn en begin binnenkort al aan uw eigen verbouwing of renovatie. Met behulp van beton en de paalmutsen kunt u de klus gemakkelijk zelf doen. Online ontdekt u wat de mogelijkheden en kosten zijn als u de klus eventueel uitbesteedt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *