Keramisch parket; dé keuze van nu

Keramisch parket combineert de look en feel van hout met de kracht en duurzaamheid van keramiek. Gemaakt met levensechte eigenschappen van natuurlijk hout, zoals nerven en textuur, is keramisch parket prachtig realistisch en biedt vele esthetische en praktische designoplossingen.

De voordelen van keramisch parket

Dat de kracht en duurzaamheid van echt houten parket zou worden overtroffen zonder zijn elegantie te verliezen had men zich vroeger niet kunnen voorstellen. Keramisch parket heeft een groot aantal problemen opgelost. Hieronder een aantal voordelen van keramische vloertegels ten opzichte van echt hout, welke je doen overtuigen om de puurste natuur op te roepen zonder de elegantie en hardheid te verliezen.

Natuurlijke uitstraling

Een keramische vloer is geïnspireerd op hout met de onregelmatigheid van zijn nerven en de warmte van zijn eigenschappen perfect reproduceren. Door te experimenteren met tinten brengt het keramische parket een eerbetoon aan de meest elegante houtsoorten, en geeft het een klassieke elegantie en een onmiskenbare natuurlijke uitstraling aan het keramische parket.

Duurzaamheid

Om de prestaties van natuurlijk hout te verbeteren, is de keramische vloer een sterker materiaal. Terwijl krassen en vlekken in hout zichtbaar zijn, zijn keramische tegel zeer goed bestand tegen slijtage, waardoor ze een ideale keuze zijn voor buiten of ruimtes met veel verkeer. Omdat ze goed tegen zonlicht of vochtigheid kunnen, behouden keramische vloeren hun oorspronkelijke uiterlijk en kleur intact. En omdat ze geen poriën hebben, absorberen ze niet alleen minder water, maar voorkomen ze ook de ophoping van vuil.

Veelzijdig

De op hout geïnspireerde tegels kunnen als vloer- of wandtegels gebruikt worden, waardoor harmonieuze composities mogelijk zijn die perfect in elke ruimte passen. Om deze stijl te bereiken, bevatten de keramische parketcollecties stukken zoals trappen en plinten, die de perfecte aanvulling vormen op de badkamer, de keuken en vloeren van de woonkamer. Door te combineren met tegels van verschillende formaten en ontwerpen kun je verrassende en unieke ontwerpen maken zonder af te doen aan de duurzaamheid.

Eenvoudig schoon te houden

Om in perfecte conditie te blijven, hoeft keramisch parket niet in de was gezet te worden of gepolijst te worden. Eenvoudig gebruik van water en gebruikelijke reinigingsproducten zijn afdoende om de tegels er als nieuw uit te laten zien.

Keramisch parket kopen

Totaaltegel heeft een grote showroom waar alle vloertegels, waaronder keramisch parket, te bekijken zijn. Diverse tegels zelfs in groter oppervlak. Elke maatvoering tegel is terug te vinden in de showroom. Totaaltegel is gevestigd in Vianen en Hegelsom. Ben je niet in de gelegenheid om de showrooms te bezoeken? Het is ook mogelijk om een monster aan te vragen van de tegel die je aanspreekt. Een mooie tegel gevonden? Vraag dan een volledig vrijblijvende offerte aan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *