In de winter de hort op!

Over het algemeen is het erg lekker om ’s winters thuis te zitten onder een dekentje voor de tv. Hier is natuurlijk niks mis mee en dit is een prima manier om je weekend door te brengen, maar je kunt dit natuurlijk niet altijd blijven doen. Omdat het ’s winters in de buitenlucht vaak ook erg lekker is hebben we enkele tips voor activiteiten die je ‘s winters buiten kunt ondernemen. Als je klaar bent is het een stuk lekkerder om weer binnen te zitten!

Op nummer een staat natuurlijk het maken van een mooie wandeling! Je kunt ’s winters misschien nog wel lekkerder doorstappen dan in de zomer omdat het dan vaak snel te warm wordt. Met name op het strand is het erg lekker! Het is natuurlijk erg cliché, maar je kunt heerlijk uitwaaien! Natuurlijk hoort een beloning op de strandtent hier ook bij. Mijn aanrader: Barbarossa, dit is een prachtige strandtent in Scheveningen. Pas alleen wel op dat je niet te lang in de strandtent blijft zitten, want de bedoeling is natuurlijk dat het om een sportieve activiteit gaat.

Wat natuurlijk ook bij de winter hoort is schaatsen! Het is heerlijk om lekker over het ijs te glijden in de buitenlucht. Helemaal geweldig is het als je het natuurijs op kunt zoeken, maar dit hebben we zelf helaas niet in de hand. Gelukkig zijn er genoeg andere schaatsbanen!

Tot slot kent Nederland verschillende fietsroutes, die ook in de winter uitermate geschikt zijn om een af te rijden. Deze activiteit gaat perfect samen met het nuttigen van een lekkere kop snert.

Hopelijk heb je wat inspiratie opgedaan om ook ’s winters lekker de deur uit te gaan. Als je je goed aankleed is het ook helemaal niet koud! Gewoon doen dus.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *