Hoveniersbedrijf Leiden, voor je nieuwe tuin

Als geen ander weet Hoveniersbedrijf Leiden wat het belang van een fijne tuin is en wat de mogelijkheden zijn. Ben je op zoek naar een tuinrenovatie in Leiden of de ontwikkeling van een nieuwe tuin, dan ben je hier aan het juiste adres.

Tuinontwerp

Hoveniersbedrijf Leiden heeft als kernwaarde dat de tuin een groen en levendig geheel moet zijn. We werken veel met bloemen, bijen, vlinders om voor een levendige tuin te zorgen. We zorgen zowel voor aanleg, onderhoud en renovatie van deze groene tuinen, omdat we geloven dat dit de tuinen van de toekomst zijn.

We helpen bij het maken van een tuinontwerp, helemaal afgestemd op jouw wensen. De kern van onze ontwerpen wordt gevormd door de thema’s groen, levendig en duurzaam. Vanzelfsprekend zijn de ontwerpen realistisch en uitvoerbaar. Er wordt dus goed nagedacht over de praktische mogelijkheden, zodat we het plan ook in de praktijk kunnen brengen. Het ontwerp wordt daarbij altijd gekenmerkt door levendigheid, door het verwerken van veel bloemen, planten en/of dieren.

Tuinrenovatie

Soms is de aanleg van een volledig nieuwe niet nodig of een te kostbare aangelegenheid. Voor een renovatie van je tuin kun je terecht in dat geval ook terecht bij Hoveniersbedrijf Leiden. We hebben de ervaring om met slechts enkele aanpassingen je tuin een totaal nieuwe uitstraling te geven. Vanzelfsprekend maken we daarbij zoveel mogelijk gebruik van het herinzetten van de bestaande materialen. Tijdens tuinrenovaties willen we zo duurzaam mogelijk te werk gaan. Dit geldt natuurlijk ook, wanneer we verouderde of defecte materialen moeten vervangen. Enkele renovatiemogelijkheden die Hoveniersbedrijf Leiden biedt: aanleggen van een gazon,  bestraten van de oprit, renoveren of neerzetten van een schutting, aanpakken en herindelen van de beplanting, aanleggen van een terras of vijver. We kunnen daarbij het gehele onderhoud van je tuin uit handen nemen, als je hier zelf de tijd of mogelijkheid niet voor hebt.

Wat kost het aanleggen van de tuin?

Hoveniersbedrijf Leiden kan je op voorhand een goede inschatting geven van de aanleg van je nieuwe tuin. We kijken ook naar zaken die je wellicht zelf over het hoofd hebt gezien, zodat je achteraf niet voor vervelende verrassingen komt te staan.  De belangrijkste factoren die de prijs bepalen zijn de grootte van de tuin, de complexiteit van de gebruikte onderdelen en de materiaalkeuze. Natuurlijk houden we te allen tijde rekening met het beschikbare budget. Door te schuiven met de onderdelen en/of de materialen, kunnen we de prijs naar boven of naar beneden bijstellen en het uiteindelijk passend maken. Denk dus vooraf al na over wat je aan de aanleg van je nieuwe tuin ongeveer wenst uit te geven, dan passen wij ons aanbod en de samenstelling daar op aan. Hoveniersbedrijf Leiden biedt verschillende voorbeelden van tuinen en richtprijzen. Bovendien kan de prijsindicatie tool je op basis van enkele gegevens al een indicatie van de verwachte prijs geven.

Maak alvast kennis met Hoveniersbedrijf Leiden

Heb je interesse in een opknapbeurt van je tuin of een de aanleg van een geheel nieuwe tuin, maak dan alvast eens kennis met onze hoveniers van Hoveniersbedrijf de Rooij. Zij vertellen dan wat meer over onze werkwijze en kunnen alvast wat eerste tips en adviezen geven over je toekomstige tuin.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *