Hoe en waar betalen met bitcoins bij webshops en winkels

Digitale munt voor digitaal plezier

Betalen met bitcoinsHet bitcoin tijdperk

U hebt vast wel al eens gehoord van bitcoins. In dit digitale tijdperk kun je er ook niet meer omheen, maar wat is het nu eigenlijk?
Simpel gezegd is bitcoin niet meer dan digitaal geld waarmee je betalingen kunt uitvoeren in een bitcoin webshop zonder tussenkomst van een bank. Bitcoins beheren gebeurd via een digitale portemonnee op uw computer, tablet of smartphone die u dient te downloaden.

Hoe koop je bitcoins?

Spullen kopen met bitcoins is de veiligste en gemakkelijkste manier om online aankopen te doen. U hoeft uw naam, adres of andere persoonlijke informatie niet in te geven, alles verloopt volledig anoniem. Deze digitale munt kunt u bij verschillende handelskantoren gemakkelijk kopen met bancontact of een andere kredietkaard. U gaat naar de site van een handelskantoor, u registreert uw account en daarna kunt u genieten van de honderden webshops die gebruik maken van bitcoin.

Waar betalen met bitcoins?

Handelaren die deze munt aanvaarden nemen in België en Nederland steeds meer toe, zo zijn er momenteel honderden webshops die gebruik maken van een betaling met bitcoin.
Ook meer en meer offline winkels en bedrijven aanvaarden de munt. Dit door de vele voordelen die hieraan gebonden zijn; Transacties gebeuren vliegensvlug, er zijn geen transactiekosten aan verbonden; en er is een volledige anonimiteit.

Hoe betalen met bitcoins?

Om bitcoins over te maken dient u eerst de wallet te downloaden waarna u een persoonlijk ontvangstadres krijgt. Wil je geld overmaken vul je het adres van de ontvanger in, je vult de hoeveelheid bitcoins in, klikken en verzenden. Zo simpel is het! Het versturen van bitcoins kunt u niet ongedaan maken, als u zich vergist en te veel geld overmaakt dan bent u dit kwijt.

Verrekijkers

Wilt u met bitcoin betalen in Nederland in een bitcoin webshop voor een splinternieuwe kwalitatieve verrekijker, dan bent u bij Verrekijkergigant aan het juiste (web)adres!