Het is allemaal mogelijk met zetwerk op maat

Alles is op maat te realiseren. Maar welk materiaal gaat uiteindelijk voor de uitstraling van uw dak zorgen? Plastisol, lood, aluminium of zink kunnen bijvoorbeeld allemaal met behulp van een zetbank of kantbank omgebogen worden tot gewenste maten. Dit word zetwerk op maat genoemd. Wat zijn de mogelijkheden met zetwerk en wat is het verschil tussen aluminium en zink? Want u wilt wel dat uw pand opvalt.

Wat is zetwerk op maat?

Zowel scherpe als ronde hoeken zijn te buigen als het gaat om zetwerk op maat. Plaatwerk van diverse materialen worden omgebogen tot gewenste vormen om de afwerking van uw dak bewerkingen te realiseren. Dit kan met een divers aanbod aan materialen zoals bijvoorbeeld aluminium of zink.


Toepassingen van zink zetwerk

Wat is niet te realiseren met zink? Hemelwaterafvoeren, dakkapellen, felsdaken, roofdaken, afdekkappen en windveren zijn allemaal met zink zetwerk om te realiseren. Het kan ook nog eens exact nagemaakt worden zoals het origineel. Zink straalt kwaliteit en duurzaamheid om uw pand te laten stralen. Ideaal voor uw bedrijfspand bijvoorbeeld.


De verschillen tussen zink en aluminium op maat

U bent opzoek naar een moderne afwerking, een glans, de mogelijkheid tot binnen en buiten gebruik, weinig onderhoud en een lange levensduur? Dan is aluminium op maat het geschikte materiaal voor uw pand. Als u een gelijke lijn wilt krijgen in het ontwerp, gebruikt u één materiaal in het gehele proces. Aluminium op maat is een geschikte keuze als u gaat voor een authentieke uitstraling, milieuvriendelijkheid, gebruiksvriendelijkheid en bestendigheid tegen weersomstandigheden. En vanwege zijn lange levensduur is gaat het ook heel lang mee.

Bij advies op maat

Naast zink en aluminium zijn er uiteraard nog genoeg andere dakmaterialen om uit te kiezen. Mocht u er niet uit komen welk materiaal het beste geschikt is voor uw pand/woning? Aarzel dan niet en ga langs bij een van de dakgroothandels in uw buurt en laat u adviseren over materialen, zetwerk en dak bewerkingen door ervaren gekwalificeerde vakmannen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *