Cursus barbecueën met big green egg

De Barbecue is natuurlijk een van de leukste activiteiten die u kunt doen als het lekker weer is, gezellig met vrienden of familie een avond eten, drinken en lekker praten. Toch is het natuurlijk wel belangrijk om het goed te doen! Het goed uitvoeren is natuurlijk wel een van de belangrijkste dingen, u wilt natuurlijk wel een lekker stukje vlees hebben en daar niet ziek van worden omdat het niet goed is klaar gemaakt.

Workshops of cursussen?

Er zijn verschillende mogelijkheden om beter te worden in het barbecueën zo kunt u een demonstratie krijgen om goed te kunnen zien of u goed gebruik van de Big Green Egg barbecue. Chefs zullen dan eten voor u maken, u kunt kijken naar hoe het wordt gemaakt, er wordt gegeten en natuurlijk lekker drinken.

Dan is er natuurlijk altijd nog een workshop. Daarbij kunt u zelf barbecueën en komen er dan een aantal experts en die komen u helpen bij het goed barbecueën. Hierbij kunt u uw eigen apparaat gebruiken en met een hele groep genieten van het eten, de gezelligheid en natuurlijk lekker drankje erbij doen! Wel alleen als u niet hoeft te rijden!

Het kopen van een Big Green Egg barbecue?!

De meeste mensen zullen denken aan weber als ze een barbecue gaan kopen maar voor de echte foodies en barbecue diehards. De vorm van de barbecue is rond en dat is niet zomaar. U kunt doormiddel van deze vorm kan je verschillende manier het vlees bereiden en ook nog is zonder het verlies van smaak en voedingsstoffen!

Er zijn natuurlijk ook verschillende groottes. Als u met een grote groep gaat barbecueën is het heel erg handig om de grote maat te hebben maar als u gewoon met een kleine groep zoals uw gezin gaat, is het voordeliger om een kleine maat aan te schaffen.

De warmte is makkelijk te regelen tussen de vijfhonderd en zeshonderd graden. Het heeft een keramische schaal waardoor het ook goed warm blijft. Dit is voordelig voor het stroom gebruik en u kunt op deze manier al het vlees lekker bakken, braden, koken en eigenlijk alles wat u wilt met het vlees!

De prijs begint al vanaf net iets meer dan zeshonderd euro en kan oplopen tot ruim tweeduizend euro. Het is dus compleet aan u zelf wat uw budget is voor een barbecue. Bekijk goed de mogelijkheden en prijzen op het internet of in een winkel voordat u een beslissing gaat nemen.

Bij eventuele vragen en/of opmerkingen kunt u natuurlijk altijd contact opnemen en gaan we samen op zoek naar het juiste antwoord. Voor alle mogelijkheden kunt u ook natuurlijk ook op de website kijken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *