Betonpoeren van de Betonpoerengigant

De Betonpoerengigant is gespecialiseerd in betonpoeren en heeft een ruime hoeveelheid op voorraad. De betonpoeren komen uit eigen fabriek en zijn hierdoor van hoge kwaliteit en voordelig. Beton is een sterk en duurzaam materiaal en is dus ideaal voor de fundering van bouwwerken. Het slijt nauwelijks en is een zwaar materiaal waardoor je zeker weet dat jouw bouwwerk stevig blijft staan.

Welke soorten betonpoeren kan je kopen?

Er zijn een heleboel verschillende soorten en maten betonpoeren te koop.  Je hebt ze in verschillende kleuren zodat ze altijd goed bij jou bouwwerk passen. De betonpoer komt namelijk een klein stukje boven de grond uit, waardoor de betonpoer dus wel zichtbaar is. Vaak zit er in de betonpoer een schroefdraad waardoor het makkelijker te bevestigen is aan de palen. Samen met het verbindingsplaatje helpt dit om de palen stevig te bevestigen en op de juiste hoogte af te stellen. Verder is het advies dat de betonpoeren vijf centimeter dikker zijn dan staanders. Er zijn rechthoekige en trapeziumvormige betonpoeren. De rechthoekige worden het vaakste gebruikt maar de trapeziumvormige betonpoeren zijn erg handig om de neergaande druk te verspreiden.

Betonpoeren gebruiken

Betonpoeren worden voornamelijk gebruik voor de fundering van verschillende constructies zoals pergola’s, schuttingen, overkappingen, schuren, slagbomen en buitenspeeltoestellen. Er zijn vele verschillende soorten en maten zodat je voor elk bouwwerk de juist betonpoer kunt vinden. Op de website van de Betonpoerengigant kun je alle verschillende betonpoeren vinden.

De betonpoeren zijn eenvoudig te plaatsen. Je graaft een gat en plaatst hier de betonpoer in. Zorg dat de betonpoer recht staat en nog een stukje boven de grond uitsteekt. Je kan voor extra stevigheid eerst een funderingstegel in het gat plaatsen. Als de betonpoer eenmaal recht in het gat staat vul je het op met snelcement of beton. Als het eenmaal droog is kun je de staanders op de betonpoer bevestigen met bijvoorbeeld een bevestigingsplaatje. Voor meer informatie over het plaatsen van betonpoeren kun je terecht bij de Betonpoerengigant.

Bekijk de website voor alle betonpoeren: https://www.betonpoerengigant.nl/betonpoeren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *