Betonnen muurafdekkers van Betongoed

Op zoek naar betonnen muurafdekkers? Je vindt ze bij Betongoed.  Welke functies hebben muurafdekkers? De naam zegt het al: met een afdekker bescherm je een muur. Ze zorgen ervoor dat de bovenkant van een muur beschermt worden tegen weersinvloeden. Betonnen muurafdekkers zijn de oplossing om metselwerk een veel langere levensduur te geven. Ze vergen nauwelijks onderhoud en geven je muurtjes een strak afgewerkt uiterlijk. Onmisbare elementen voor tuinmuren en ander metselwerk.

De functie van betonnen muurafdekkers

Betonnen muurafdekkers fungeren dus als “beschermengelen” voor gemetselde muren. Maar hoe werkt dat precies? Dat komt met name door de vormgeving. Muurafdekkers zijn standaard voorzien van een waterhol aan de onderzijde. Hierdoor loopt hemelwater niet langs het metselwerk maar wordt rechtstreeks afgevoerd. Met een muurafdekker voorkom je dus dat vocht, vuil en zout in het metsel- en voegwerk intrekt. Zo oogt het niet alleen mooier maar wordt de levensduur ook verlengd. Het betonnen materiaal van de afdekkers dragen hier voor een groot deel aan bij.

Een beschermende en stijlvolle afwerking van alle bouwwerken

Muurafdekkers hebben niet alleen een beschermende functie. Ze ogen ook nog eens een keer erg mooi. De glad en strak afgewerkte betonnen afdekkers zijn in verschillende kleuren leverbaar bij Betongoed. En met betonverf in een afstekende kleur maak je er binnen een handomdraai een fraai ogende en opvallende blikvanger van.
Muurafdekkers zijn makkelijk zelf te plaatsen. Je kunt dit doen met metselmortel. Bevestigen met speciale lijm of kit voor stenen kan ook.

Diverse varianten

Muurafdekkers is eigenlijk een verzamelnaam. Zo hebben we bij Betongoed muurafdekbanden in diverse breedte- en lengtematen. Ook paalmutsen vallen onder muurafdekkers. Dit zijn een soort van hoedjes voor palen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de gemetselde palen van een toegangshek. Met een paalmuts worden deze ook beschermd. Bovendien zien ze er leuk uit en geven palen een statig uiterlijk. Ook deze zijn in verschillende kleuren en groottes te leveren.

Bij Betongoed betaal je nooit teveel voor betonnen muurafdekkers. Houd de website in de gaten voor de aanbiedingen en goedkope prijzen. Bestellen gaat heel simpel en de levering verloopt vlot. Wil je toch nog meer informatie over alle mogelijkheden met betrekking tot muurafdekkers? De professionals van Betongoed staan voor je klaar!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *